Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ osobných údajov:
    Prevádzkovateľom osobných údajov, teda subjekt, ktorý spracováva osobné údaje dotknutej osoby, je spoločnosť SITAPRESS s.r.o. so sídlom: Učňovská 1, 040 15 Košice – Šaca, Slovenská Republika, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, oddiel: Sro, vložka č. 11519/V, IČO: 36197351 DIČ: 2020042937 IČ DPH: SK2020042937 (ďalej len „Prevádzkovateľ“). Prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní Vašich osobných údajov v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov
    Účely a právny základ spracovania osobných údajov:
    Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje dotknutých osôb výlučne v rozsahu nevyhnutných na plnenie účelu a obchodných podmienok.
    Doba uchovania osobných údajov:
    Prevádzkovateľ bude uchovávať osobné údaje vo forme, ktorá umožňuje identifikáciu dotknutej osoby najneskôr dovtedy, kým je to potrebné na dosiahnutie účelu, na ktorý sa osobné údaje spracúvajú a/alebo na uplatnenie právneho nároku. Prevádzkovateľ bude uchovávať osobné údaje najneskôr do ukončenia , v prípade ak dotknutá osoba nevyužije svoje právo odvolať súhlas so spracovaním osobného údaju skôr. Prevádzkovateľ bude uchovávať osobné údaje najneskôr dovtedy, pokiaľ je to nevyhnutné na splnenie povinností podľa osobitného predpisu.
    Identifikácia príjemcov osobných údajov:
    Prevádzkovateľ nie je oprávnený poskytnúť osobné údaje dotknutých osôb žiadnym tretím stranám s výnimkou Sprostredkovateľa .
    Práva dotknutých osôb:
        ak právnym dôvodom spracovania osobných údajov dotknutej osoby je jej súhlas, môže dotknutá osoba súhlas kedykoľvek odvolať na nižšie uvedenej emailovej adresa. Odvolaním súhlasu nie je dotknutá zákonnosť spracovania vychádzajúceho zo súhlasu, ktorý bol predtým daný pred jeho odvolaním,

        Dotknutá osoba má právo súhlas kedykoľvek odvolať prostredníctvom e-mailu na adrese: info@sitapress.sk.
dotknutá osoba má právo vyžadovať od Prevádzkovateľa na základe žiadosti potvrdenie o tom, či sú alebo nie sú osobné údaje dotknutej osoby spracovávané, a v kladnom prípade žiadať poskytnutie informácií o spracovávaní osobných údajov, ktoré sa dotknutej osoby týkajú.
dotknutá osoba má právo na opravu osobných údajov ktoré sa jej týkajú. Za účelom zabezpečenia presnosti osobných údajov dotknutej osoby, je každá dotknutá osoba povinná oznámiť presné a pravdivé osobné údaje a všetky zmeny osobných údajov, ktoré dotknutá osoba poskytla Prevádzkovateľovi.
dotknutá osoba má právo na prenosnosť osobných údajov ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla Prevádzkovateľovi, a to v štruktúrovanom bežne používanom a strojovou čitateľnom formáte, ak dochádza ku spracovaniu osobných údajov dotknutej osoby automatizovanou formou a na základe zmlúv alebo súhlasu dotknutej osoby a pred uplynutím doby uchovania osobných údajov. Uplatnenie tohto práva nesmieme mať nepriaznivé dôsledky na práva iných osôb.
        Dotknutá osoba má právo na likvidáciu osobných údajov (právo na výmaz osobných údajov) ktoré sú predmetom spracúvania ak došlo k porušeniu zákona, alebo na základe odvolania súhlas alebo ak skončil účel ​​spracovania alebo po uplynutí času uchovania osobných údajov. Právo na likvidáciu osobných údajov neuplatňuje ak je spracovanie osobných údajov potrebné na: uplatnenie práva na slobodu prejavu alebo uplatnenie práva na informácie, plnenie povinností podľa zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení ďalších zákonov (účinného od 25.5.2018) alebo osobitného predpisu, uplatnenie právneho nároku na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel podľa § 78 ods. 8, ak je pravdepodobné, že právo podľa odseku 1 znemožní alebo závažným spôsobom sťaží dosiahnutie cieľov takého spracúvania.
        Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov ak: dotknutá osoba namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho Prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov, spracúvanie osobných údajov je nezákonné a dotknutá osoba namieta vymazanie osobných údajov a žiada namiesto toho obmedzenie ich použitia, Prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účel spracúvania osobných údajov, ale potrebuje ich dotknutá osoba na uplatnenie právneho nároku, alebo dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov podľa § 27 ods. 1 zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení ďalších zákonov (účinného od 25.5.2018), a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.
        Pri podozrení že sa osobne údaje neoprávnene spracúvajú má dotknutá osoba právo návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov na Úrad na ochranu osobných údajov.
    Kontaktné údaje Prevádzkovateľa:
    Dotknutá osoba môže prípadné pripomienky, otázky, podnety a dotazy adresovať Prevádzkovateľovi osobných údajov prostredníctvom elektronickej pošty na e-mailovej adrese: info@sitapress.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle +42155/69 500 81 alebo písomne na adrese SITAPRESS s.r.o. so sídlom: Učňovská 1, 040 15 Košice – Šaca, Slovenská Republika
    Zásady používania súborov cookie
    Aby sme mohli neustále zlepšovať naše služby, využívajú naše internetové stránky súbory cookie, čo sú malé súbory ukladané do Vášho prehliadača alebo na pevný disk Vášho počítača. Súbory cookie pomáhajú Vášmu počítaču zapamätať si navštívené stránky a Vaše preferencie navštívených stránok (napr. preferovaný jazyk). Zvyšujú tak používateľskú prívetivosť opakovane navštívenej internetovej stránky, a preto sú pre Vás užitočné. Tieto dáta využívame napr. na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám,analýzu.....návštevnosti. V prípade, že nesúhlasíte s využívaním súborov cookie na našich stránkach, môžete pomocou nastavenia svojho prehliadača ukladanie súborov cookie zakázať. Pre detailnejšie informácie prosím použite nápovedu Vášho prehliadača.
    Widgety sociálnych sietí a iných aplikácií
    Na našich internetových stránkach využívame Widgety sociálnych sietí Facebook, messenger. Tieto aplikácie môžu zbierať a využívať informácie o Vašom využívaní našich stránok. Akékoľvek osobné informácie, ktoré poskytnete prostredníctvom týchto aplikácií, môžu byť využité poskytovateľom týchto služieb. Spracovanie týchto údajov sa riadi podmienkami týchto spoločností (pozri odkazy vyššie). Spoločnosť SITAPRESS s.r.o. so sídlom: Učňovská 1, 040 15 Košice – Šaca, Slovenská Republika nemá kontrolu ani nenesie žiadnu zodpovednosť za rozsah, spôsob a účel spracovania údajov zo strany poskytovateľov.

Výrobný proces Sitapress je certifikovaný podľa ISO9001:2015

ico

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím